coronavirus

Angajații din școli și spitale ar putea fi obligați să se vaccineze anti-Covid

Prezent astăzi la o discuție la Ministerul Sănătății cu ministrul interimar Cseke Attila, fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, în prezent consilier onorific al premierului Florin Cîțu, a spus, la ieșirea din Minister, că angajații din școli și spitale ar putea fi obligați să se vaccineze împotriva Covid-19.

Citiți și: Forfotă mare la Prefectura Argeş. Autorităţile se reunesc în şedinţă CJSU pentru noi măsuri

„În acest moment, discuţiile sunt despre obligativitatea unor vaccinări sau a unor testări, dar deciziile se vor lua în următoarea perioadă (…), ne gândim la tot ce înseamnă structuri ale statului, tot ce înseamnă spital, tot ce înseamnă şcoli”, a spus Nelu Tătaru, miercuri, la ieşirea din Ministerul Sănătăţii.

El a precizat că imunizarea sau testarea obligatorie nu vor fi impuse până nu va fi furnizată o evaluare pe care a solicitat-o privind numărul de angajaţi din sistemul medical care s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 sau care au trecut prin infectarea cu acest virus.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 31 august

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441