930 x122 grota rece

coronavirus

Angajații din școli și spitale ar putea fi obligați să se vaccineze anti-Covid

Prezent astăzi la o discuție la Ministerul Sănătății cu ministrul interimar Cseke Attila, fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, în prezent consilier onorific al premierului Florin Cîțu, a spus, la ieșirea din Minister, că angajații din școli și spitale ar putea fi obligați să se vaccineze împotriva Covid-19.

Citiți și: Pericol iminent! Ne paște o nouă epidemie!

„În acest moment, discuţiile sunt despre obligativitatea unor vaccinări sau a unor testări, dar deciziile se vor lua în următoarea perioadă (…), ne gândim la tot ce înseamnă structuri ale statului, tot ce înseamnă spital, tot ce înseamnă şcoli”, a spus Nelu Tătaru, miercuri, la ieşirea din Ministerul Sănătăţii.

El a precizat că imunizarea sau testarea obligatorie nu vor fi impuse până nu va fi furnizată o evaluare pe care a solicitat-o privind numărul de angajaţi din sistemul medical care s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 sau care au trecut prin infectarea cu acest virus.

Citiți și: Criză de vaccinuri vitale pentru copii!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90