EcoMoto 930×122

baietel

BEBELUȘUL CU SHU DIN MIOVENI VA FI EXTERNAT

Băiețelul din orașul argeșean Mioveni internat pe 24 februarie în Spitalul „Marie Curie” din București cu sindrom hemolitic uremic (SHU) va fi externat astăzi. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Mihaela Bălgrădean, şefa Secţiei de Nefrologie a spitalului.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Copilul din Mioveni, Andrei I., a fost adus din Argeș la Spitalul „Marie Curie” pe 24 februarie, acuzând o gastroenterocolită severă. Medicii bucureșteni l-au diagnosticat cu SHU.

Înainte, însă, începând din data de 13 februarie, micuțul a fost „plimbat” între diverse spitale. Detalii puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/fetita-din-arges-cu-suspiciune-de-shu-plimbata-intre-spitale/ și http://epitesti.ro/stiri/sanatate/prognostic-rezervat-pentru-copilul-din-mioveni-cu-shu/.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Evoluția în bine a stării de sănătate a bebelușului din Mioveni este remarcabilă. Vă amintim că inițial prognosticul doctorilor de la „Marie Curie” a fost unul rezervat: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/prognostic-rezervat-pentru-copilul-din-mioveni-cu-shu/. Ba chiar la un moment dat, starea micuțului se agravase: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/copilul-din-mioveni-cu-shu-in-stare-grava/.

UPDATE: Ministerul Sănătății anunță că băiețelul din Mioveni a fost externat. (Foto Arhivă: evz.ro)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90