New Profesional Consult 930 x 122

control

SPITALUL JUDEȚEAN ARGEȘ, PUS SĂ ACHITE 100.000 DE LEI

După cum v-am informat ieri, un control al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a scos la iveală mai multe nereguli la spitale din ţară, printre care şi la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat astăzi că Spitalul Judeţean Argeş ar avea de rambursat către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate suma de 100.000 de lei, aceasta reprezentând diferenţe constatate între internările în spital pe proceduri normale şi cele care nu ar fi respectat procedurile.

„Raportul poate fi contestat şi probabil că cei din conducerea spitalului vor face acest lucru. Nu sunt nici nereguli grave, nici sume mari, dacă ne gândim că la alte judeţe sumele sunt de ordinul a 600.000, 700.000 de lei. Practic, ceea ce s-a întâmplat la spitalul nostru este că s-au făcut unele internări direct pe secţii, în loc să se facă aceste internări cu trimiteri sau după triajul la urgenţe”, a spus Nicolescu.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3