Donaris 930 x 122

Arges

CAZUL BEBELUȘILOR – ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Ministerul Sănătății prezintă informații, succinte, de ultimă oră despre evoluția stării de sănătate a copiilor din județul Argeș internați în Spitalul „Marie Curie”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Starea de sănătate a copiilor internați la spitalul din București este favorabilă, 4 dintre aceștia fiind internați în continuare în cadrul Secției de Nefrologie, cu evoluție din ce în ce mai bună.

Un singur copil este internat la Terapie Intensivă, însă starea acestuia se îmbunătățește.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Conform informațiilor transmise de personalul medical din Spitalul “Marie Curie” la Ministerul Sănătății, în cursul acestei zile urmează să sosească încă un copil internat inițial la Spitalul Județean din Argeș. Acesta are diagnostic de  gastroentercolită severă, dar starea sa va fi evaluată exact când va sosi la spitalul din București.”, a anunțat cu puțin timp în urmă Ministerul Sănătății.

Despre cazul de astăzi, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alerta-alt-copil-din-arges-suspectat-de-infectare/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3