Donaris 930 x 122

    Ce teste rapide pentru COVID-19 sunt recunoscute în UE

    Astăzi, 18 februarie, Comitetul pentru securitate sanitară al UE a convenit asupra unei liste comune de teste antigenice rapide pentru COVID-19, a unei selecții de teste antigenice rapide ale căror rezultate vor fi reciproc recunoscute de statele membre, precum și asupra unui set standardizat comun de date care să fie incluse în certificatele cu rezultatele testelor pentru COVID-19 se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Uniunii Europene.

     

    Centrul Comun de Cercetare (JRC) actualizează în prezent baza sa de date cu dispozitive medicale pentru diagnostic in vitro pentru COVID-19, cu scopul de a integra toate informațiile privind testele antigenice rapide care au fost colectate și aprobate de Comitetul pentru securitate sanitară. Documentul aprobat de Comitetul pentru securitate sanitară este disponibil aici.

    Foto: Descriptiv (Aeroportul din Düsseldorf, Germania, iulie 2020 – Radio Europa Libera Moldova)

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3