New Profesional Consult 930 x 122

ginecologie

CONDIȚII MODERNE PENTRU VIITOARELE MĂMICI. NOUA SECȚIE DE GINECOLOGIE PRINDE CONTUR

Continuă dotarea cu aparatură medicală și echipamente de ultimă generație a viitorului nou spital din orașul Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

„Secția de obstetrică-ginecologie a noului Spital Mioveni prinde contur. Echipamentele medicale și mobilierul se montează atât în sălile de operație, cât și în saloane, pentru ca viitoarele mame din Mioveni să beneficieze de cele mai bune condiții”, informează primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Spitalul ar urma să fie inaugurat în toamna acestui an.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Va avea şase etaje, cu următoarele secţii: maternitate şi neonatologie; ginecologie şi pediatrie; neurologie; medicină internă; chirurgie; cardiologie; respectiv secția bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

Viitorul nou spital va deservi o comunitate de aproximativ 70.000 de oameni, iar valoarea totală a investiției se ridică la circa 68.000.000 de euro (bani de la Guvern și din bugetul local), potrivit Primăriei Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3