930×122 CAPRA 5

Arges

COPII DIN ARGEȘ SUSPECȚI DE GRIPĂ

La această oră în Spitalul Județean de Urgență din Pitești sunt internate 8 persoane suspecte de gripă sezonieră și o persoană diagnosticată cu gripă, anunță Instituția Prefectului Argeș citând surse oficiale medicale. Dintre acestea, 4 au ajuns în spital în ultimele 24 de ore.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Pacientul bolnav de gripă este în Secția de Terapie Intensivă, cu stare de sănătate ameliorată față de zilele precedente. Este din Pitești și are 43 de ani.

Printre cei 8 suspecți de gripă se află și doi minori: două fete în vârstă de 6 ani (din Pitești) și, respectiv, de 15 ani (din orașul Costești), cu stare „puțin ameliorată”, potrivit sursei citate. Cele două fete sunt internate în Secția Boli Infecțioase Copii. Rezultatele analizelor vor arăta dacă în cele 8 cazuri este sau nu vorba de gripă sezonieră.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

De la 1 februarie 2016 și până la această oră numărul persoanelor cu gripă sezonieră decedate în Spitalul Județean de Urgență din Pitești este de 9. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90