New Profesional Consult 930 x 122

externare

COPIL CU SHU, EXTERNAT

La această oră în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie” din București mai sunt internați 4 copii diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic (SHU). Unul dintre ei va fi externat în cursul zilei de astăzi, starea sa fiind bună, anunță Ministerul Sănătății.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Conform sursei citate, toți cei 4 copii sunt internați acum în Secția de Nefrologie, acolo unde primesc tratament de specialitate, iar 2 dintre ei sunt supuși procedurilor de dializă peritoneală. Copiii sunt în stare stabilă, staționară.

Copilul din județul Argeș care, după ce a prezentat un episod febril, a fost reinternat se află sub observație medicală. Starea de sănătate a copilului este bună. El nu mai prezintă risc de revenire la diagnosticul SHU, dă asigurări Ministerul Sănătății. (Foto: libertatea.ro)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90