Donaris 930 x 122

bebelusi

COPILUL DIN MIOVENI CU SHU, ÎN STARE GRAVĂ, DAR STABILĂ

În Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie” din București au rămas internați, ca și ieri, tot 6 copii cu diagnosticul sindrom hemolitic uremic (SHU). Nu a mai existat nicio internare nouă cu acest diagnostic, a anunțat cu puțin timp în urmă Ministerul Sănătății.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Potrivit sursei citate, starea de sănătate a copilului din Mioveni-Argeș în vârstă de 1 an și 4 luni transferat pe 24 februarie de la Spitalul de Pediatrie din Pitești și internat în Secția de Terapie Intensivă (ATI) este în continuare gravă, dar stabilă. Copilul este supus procedurilor de dializă peritoneală și urmează tratament specific, dar nu este intubat.

Conform Ministerului Sănătății, ceilalți 5 copii se află în continuare internați în Secția de Nefrologie, 2 dintre ei făcând dializă peritoneală.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

În ultimele 24 de ore la nivel național au fost raportate Institutului Național de Sănătate Publică un număr de 7 cazuri de boală diareică acută, dar, din fericire, fără SHU.

Amintim că micuțul din Mioveni internat de câteva zile în Secția de Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului “Marie Curie” a fost plimbat între mai multe spitale: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/fetita-din-arges-cu-suspiciune-de-shu-plimbata-intre-spitale/. (Foto Arhivă: evz.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3