930 x122 grota rece

copil bolnav

COȘMARUL UNEI FETIȚE ÎN VÂRSTĂ DE 3 LUNI CARE S-A NĂSCUT FĂRĂ ANUS

Maysa Maria Matusa, o fetiță în vârstă de 3 luni, din București, diagnosticată la naștere cu diferite malformații congenitale ale coloanei vertebrale (hemivertebre și scolioză dublă), ale aparatului urinar, absența, atrezia și stenoza congenitală a anusului, cu fistulă ano-vestibulară, are nevoie de ajutor.

Citiți și: Pitești. Nou-născut, preluat de urgență cu elicopterul SMURD

„Mami și tati caută soluții pentru a mă face bine, medicii nu ii încurajează, ci le spun că e drum lung și foarte greu! Părinții mei au găsit un medic în Serbia pentru a interveni la anus, dar li s-a spus să așteptăm să mai cresc. Problema este că având atâtea malformații, mami nu știe ce decizie să ia! Cert este că avem nevoie de ajutor financiar pentru intervenția la anus și nu numai, ci și pentru analize, kinetoterapii, corsete și chiar pentru intervenția de la coloană.
Mami vă lasă un cont, în care se strâng bănuți pentru toate cele necesare mie, dacă doriți să depuneți ceva, v-aș fi foarte recunoscătoare!”, se arată în scrisoare deschisă scrisă de părinți în numele micuței.

IBAN: RO81INGB0000999908743712
Titular cont: Marcela Matusa
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

IBAN: RO17INGB0000999910694467
Titular cont: Marcela Matusa
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3