Donaris 930 x 122

cancer

DE INTERES PENTRU DOAMNE! CONSULTAȚII GRATUITE PENTRU DEPISTAREA CANCERULUI DE SÂN

“Ești printre femeile care nu merg la medic? Ți-e frică de ceea ce vei afla? Ți-e jenă? Nu ai bani? Cancerul de sân poate fi tratat dacă este depistat la timp! Mergi la control! Ai toate motivele!”, acesta este mesajul pe care îl propun Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Liga Română de Cancer pentru campania națională anuală de informare asupra cancerului de sân.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Campania vrea să convingă femeile despre cât de importante sunt vizitele regulate la medic, vizite care permit diagnosticarea precoce a bolii. Cancerul de sân poate fi tratat dacă este depistat la timp.

În cadrul aceste campanii, în zilele de 8 și 9 noiembrie, un număr de 8 medici le vor oferi consultaţii gratuite femeilor din oraşul Mioveni. Potrivit Primăriei, consultațiile vor fi oferite în incinta Centrului Cultural, corpul B (V2B), în sediul de lângă Poliţia Locală, după următorul program: sâmbătă, 8 noiembrie – între orele 10 și 18 și duminică, 9 noiembrie – între 9 și 17. (Foto: descopera.ro)

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3