930 x122 grota rece

ambulanțe

DOUĂ NOI AMBULANȚE SMURD PENTRU ARGEȘ

Aflați în Cluj-Napoca, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și secretarul de stat Raed Arafat au înmânat cheile pentru 48 de ambulanţe de tip B 4×2 și 3 ambulanțe de tip B 4×4, achiziţionate de ministerul de resort.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Ele au fost repartizate către serviciile de ambulanță București-Ilfov și din 22 de județe. Două au ajuns în Argeș.

“Faptul că Ministerul Sănătății a alocat două ambulanțe SMURD Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Argeș reprezintă un lucru extrem de bun pentru oamenii din județul nostru. Sănătatea este unul dintre bunurile de preț pentru orice societate, pentru toți cetățenii. Chiar dacă fiecare dintre noi își dorește ca momentele în care să apelăm la serviciul de ambulanță să fie cât mai rare, ne bucurăm să știm că Argeșul are două ambulanţe noi, ambulanțele SMURD fiind dotate cu echipamente medicale de ultimă generaţie, folosite pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă şi transportul persoanelor către unităţile spitaliceşti.”, declară deputatul PSD de Curtea de Argeș Mircea Drăghici, cel care furnizează informația. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Decesele se țin lanț în Argeș! Muncitorul prins sub malul de pământ a murit

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3