930×122 CAPRA 5

Arges

DRAMATIC! A MAI MURIT UN COPILAȘ!

Un copil din județul Argeș internat în Spitalul „Marie Curie” din București a murit azi-noapte. Este vorba despre o fetiță în vârstă de 1 an și 3 luni din comuna Poiana Lacului care se afla de vineri, 12 februarie, la dializă, ventilată mecanic, în secția de Terapie Intensivă. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Strat de zăpadă de zeci de centimetri în Argeș

Este al doilea copil din Argeș care a decedat în urma unei infecții digestive grave. Primul a fost tot o fetiță, de 11 luni, din Topoloveni. În cazul morții fetiței din Topoloveni medicii au stabilit că vinovată este bacteria E.coli.

În Spitalul „Marie Curie” mai sunt internați 10 copii din județul Argeș. 4 dintre ei se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, iar dintre cei 4 unul este ventilat mecanic.

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90