NOR CURIER 930X122

dispensar

EVENIMENT AZI LA DISPENSARUL UMAN MIOVENI

Investiţia de modernizare a Dispensarului Uman Mioveni, susţinută cu fonduri de la bugetul local, şi-a atins scopul, iar astăzi, într-un cadru festiv, a avut loc sărbătorirea unui an de existenţă a unității.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

La eveniment au participat personalităţi ale urbei și specialişti din lumea medicală și din alte domenii, cu toții conștienți că sănătatea este o prioritate pentru cetățeni.

Amintim că la Dispensarul Uman Mioveni au fost amenajate 17 cabinete medicale, 5 locuri de parcare interioare pentru ambulanţe şi laboratoare pentru analize. De asemenea, s-a extins prin construire nivelul I al clădirii (cu 5 cabinete pe etaj şi 2 băi) şi a fost realizată mansardarea imobilului. Aici s-au amenajat încă 12 cabinete, 2 magazii şi 5 grupuri sanitare.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Locuitorii din Mioveni, dar şi din zonele limitrofe beneficiază în acest dispensar de următoarele specializări: ortopedie, kinetoterapie, fizioterapie, ecografie, medicină internă, stomatologie, medicină de familie, laborator de analize medicale, cabinet de tehnică dentară, urologie, audiometrie şi psihologie. Printre cabinetele deschise cu un an în urmă funcţionează şi Costimar Ortopedic, un nume deja consacrat pe piaţa medicală din Argeş în domeniul ortezării, protezării şi recuperării medicale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90