New Profesional Consult 930 x 122

Arges

medici_56959300

EXCLUSIV! PLANUL CONSILIULUI JUDEŢEAN PENTRU POPULAREA ARGEŞULUI CU MEDICI!

Tot mai mulţi doctori argeşeni aleg să plece peste hotare, iar lipsa de cadre medicale este una dintre marile probleme cu care se confruntă nu doar Argeşul, ci întreaga ţară.

Citiți și: Accident pe DN65, în apropiere de Pitești! O femeie este rănită

În acest sens, Consiliul Judeţean a pus la punct un plan prin care speră ca în câţiva ani să fie acoperit deficitul de medici. Intenţia este de a atrage în judeţ 50 de medici rezidenţi cărora să li se ofere, după caz, decontarea costurilor cu cazarea sau transportul (dacă aleg să facă naveta). Deja 4 astfel de medici au fost aduşi la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești, iar unul este la țară, în Brăduleţ.

În funcţie de buget, Consiliul Judeţean va aloca şi fonduri pentru achiziţia de locuinţe de serviciu care să le fie puse la dispoziţia medicilor din alte zone ale ţării care vor veni în Argeş.

Citiți și: Femeie sfâșiată de câine, vecinii speriați. Politia, oficial, transmite!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3