930 x122 grota rece

Arges

medici_56959300

EXCLUSIV! PLANUL CONSILIULUI JUDEŢEAN PENTRU POPULAREA ARGEŞULUI CU MEDICI!

Tot mai mulţi doctori argeşeni aleg să plece peste hotare, iar lipsa de cadre medicale este una dintre marile probleme cu care se confruntă nu doar Argeşul, ci întreaga ţară.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

În acest sens, Consiliul Judeţean a pus la punct un plan prin care speră ca în câţiva ani să fie acoperit deficitul de medici. Intenţia este de a atrage în judeţ 50 de medici rezidenţi cărora să li se ofere, după caz, decontarea costurilor cu cazarea sau transportul (dacă aleg să facă naveta). Deja 4 astfel de medici au fost aduşi la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești, iar unul este la țară, în Brăduleţ.

În funcţie de buget, Consiliul Judeţean va aloca şi fonduri pentru achiziţia de locuinţe de serviciu care să le fie puse la dispoziţia medicilor din alte zone ale ţării care vor veni în Argeş.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90