SMART KIDS 930X122

pacienti

FLORI PENTRU MEDICII DE LA SJU PITEŞTI

Este de înţeles ca în această perioadă grea prin care trecem să existe multe nemulţumiri, dezamăgiri, temeri… Iată însă că anumite persoane nu uită să-şi manifeste aprecierea faţă de salvatorii din linia I… medicii.

Citiți și: Super doctorița șpăgară din Pitești a fost arestată!

O fostă pacientă tratată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a făcut ieri o vizită neaşteptată.

„Început de gardă…. agitație, preluarea cazurilor, noi pacienți, voci șoptite…Oare cum va fi și această noapte? Forfota este întreruptă de o doamnă minionă care sfredelea cu privirea personalul din urgență. Cu timiditate își face loc și întreabă de medicul de gardă. Nu, nu era bolnavă… dorea să mulțumească personalului care-i fusese alături în urmă cu câteva luni când într-adevăr a fost pacientă. A stat câteva minute, apoi a plecat, nu inainte de a-și arăta prețuirea pentru salvatorii ei”, a scris dr. Alina Martău, medic UPU şi a ataşat imaginea care ne face să zâmbim şi să fim optimişti.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90