NOR CURIER 930X122

ion georgescu

(GALERIE FOTO) NOUL SPITAL DIN MIOVENI, APROAPE GATA

Noul spital din Mioveni, aproape gata. Autoritățile locale au anunțat recent că viitorul spital din Mioveni începe să fie echipat cu aparatură medicală. Primarul orașului, Ion Georgescu, a dat publicității fotografii cu echipamentele din viitoarele secții de Anestezie și Terapie Intensivă.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

”Cel mai nou spital din sudul țării merită doar cele mai moderne dotări! Pas cu pas, începem să echipăm noul spital din Mioveni cu aparatură medicală și echipamente de ultimă generație. În imagini se observă secția ATI, un element cheie în structura oricărui spital de urgență. Mult a fost, puțin a mai rămas până la inaugurare!”, informează primarul Mioveniului.

Spitalul ar urma să fie inaugurat în toamna acestui an.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Va avea şase etaje, cu următoarele secţii: maternitate şi neonatologie; ginecologie şi pediatrie; neurologie; medicină internă; chirurgie; cardiologie; respectiv secția bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

Viitorul nou spital va deservi o comunitate de aproximativ 70.000 de oameni, iar valoarea totală a investiției se ridică la circa 68.000.000 de euro (bani de la Guvern și din bugetul local), conform Primăriei Mioveni. Mai multe amănunte, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90