930×122 CAPRA 5

greva

GREVIȘTII DE LA JUDEȚEAN, FĂCUȚI ZOB: „VREȚI SALARII MARI, DAR NE TRATAȚI CA PE GUNOAIE!”

Greviștii de la Județean, făcuți zob: „Vreți salarii mari, dar ne tratați ca pe gunoaie!”. Greva de avertisment de ieri de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești (subiectul pe larg și imagini, AICI) a provocat o mulțime de comentarii negative în mediul online, pe o rețea de socializare.

Citiți și: Video – SJU Piteşti: Tânăr cu şanse de viaţă aproape nule, salvat de la moarte în spital

La articolul nostru, numeroși internauți au comentat negativ protestul asistenților și infirmierilor. Oamenii acuză vehement că la Spitalul Județean de Urgență din Pitești (spital administrat de Consiliul Județean Argeș) s-ar muri cu zile, s-ar lua mită, iar personalul medical ar avea un comportament inadecvat față de pacienți.

Citiți și: Astăzi este grevă! Participă aproape toată lumea

Iată doar câteva dintre comentarii:

,,La cât ciubuc luaţi și la ce jeg e la Judeţean…”

,,Grevă pentru ce, pentru pacienţii care mor cu zile la Urgenţă? La etajul III oamenii mor pe capete, vin pe picioare şi pleacă în coşciug!”

,,Vreţi salarii mari, dar ne trataţi ca pe nişte gunoaie! Ruşine să vă fie!”

,,Şi cu şpaga cum rămâne? Cât procent medicul şi cât asistentul?”

Unii dintre cei care comentează relatează chiar şi experiențe personale negative pe care le-ar fi trăit la Spitalul Județean de Urgență din Pitești:

,,Nu v-ar fi ruşine! Am stat cu mama 7 ore la Urgenţă să o vadă un doctor, mergeau asistentele acolo de parcă lucrau la NASA!”

,,Am stat cu copilul de la ora 7  la 12, ţipa de durere și nu ne-a băgat nimeni în seamă!”

,,Cel mai infect spital, nici nu se uită la tine dacă nu le bagi în buzunar! Din şpagă iau dublu salariu… Numai bani visează!”

,,Lăsaţi greva, treceţi la treabă, fiţi respectuoşi cu pacienţii, lăsaţi obrăznicia, tupeul, nesimţirea, nu mai sugeraţi și nu mai cereţi şpăgi! Abia atunci, făcând toate acestea, veţi fi îndreptăţiţi să ieşiţi în stradă la grevă. Din moment ce spitalul este „infect”, la propriu şi la figurat, la muncă cu voi!”.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a dat astăzi publicității un studiu cu privire la corupția din sistemul public de sănătate. Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90