NOR CURIER 930X122

bârla

    INVESTIGAȚII MEDICALE GRATUITE ÎN BÂRLA

    Investigații medicale gratuite în Bârla. Până vineri, 29 noiembrie 2019, locuitorii din comuna argeșeană Bârla pot beneficia de investigații medicale gratuite în cadrul proiectului „Organizare de programe de depistare precoce (screening), diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente”.

    Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

    În acest sens, o caravană mobilă a Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a poposit în localitate. Cetățenii interesați, cu vârsta de peste 18 ani, își pot face evaluări medicale în vederea depistării bolilor de plămâni, cum ar fi tuberculoza. Cei care doresc să beneficieze de aceste investigații trebuie să se programeze la numărul de telefon 0736.806.297 (persoană de contact, Ionuț Ardeleanu).

    Caravana mobilă va fi prezentă în curtea Primăriei Bârla, dar și la Centrul de permanență medicală din satul Mozăceni-Vale, potrivit reprezentanților administrației locale.

    Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

    Evaluările medicale vor fi realizate după completarea unor formulare și în baza unei copii după cartea de identitate, în ordinea în care cetățenii se vor înscrie pe liste, după cum urmează: astăzi, 27 noiembrie, și mâine, 28 noiembrie 2019, între orele 9 și 15, și vineri, 29 noiembrie, de la 8 până la 16.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90