930 x122 grota rece

angajări

ION GEORGESCU: LA VARĂ ÎNCEP ANGAJĂRILE LA NOUL SPITAL DIN MIOVENI

Ion Georgescu: La vară încep angajările la noul spital din Mioveni. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a făcut astăzi, într-o conferință de presă, o serie de precizări cu privire la darea în folosință a viitorului nou spital din Mioveni și la angajările de aici.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

„În luna martie 2019, Consiliul Local Mioveni va emite hotărârea de înfiinţare a noului spital.

În luna august cel mai târziu vor începe probele de funcţionare, iar după 1 septembrie se intră în lucru cu anumite secţii.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Este nevoie de circa 250 de angajaţi, iar posturile vor fi scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, nu de Primărie sau Consiliul Local. Am primit sute de CV-uri, dar nu noi vom face angajările. Cei interesaţi trebuie să urmărească revista „Sănătatea”, pentru că acolo vor fi publicate toate anunţurile de angajare”, a afirmat Ion Georgescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3