NOR CURIER 930X122

concurs

LA SPITALUL JUDEȚEAN, AMBII CANDIDAȚI AU PICAT EXAMENUL

Ambii candidaţi înscrişi în concursul pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti au fost respinşi după susţinerea, ieri, a probei scrise.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Medicul Teodor Constantinescu a obţinut nota 5, 1, iar economistul Marius Bălan, 5, 2. Asta în condiţiile în care ar fi avut nevoie de minimum nota 7 pentru a intra în proba orală (susţinerea proiectului de management).

„Vom da concurs până când cineva va ocupa funcţia de manager în baza unui proiect de management. Insist să avem manager cu concurs. Până atunci mă voi consulta cu specialiştii din Consiliul Județean şi vom numi un director interimar pentru o perioadă de trei luni, după care va fi iarăşi concurs.”, ne-a declarat Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, instituția în administrarea căreia se află spitalul.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90