tanara rucar covid

MEDIC UNIVERSITAR DESPRE FATA DE 21 DE ANI UCISĂ DE COVID: A MURIT CU ZILE

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, cu titlul „UCIDEREA UNEI FETE”, medicul Constantin Cucu, asistent universitar la Universitatea „Carol Davila” din București, a publicat un mesaj dur despre tragedia tinerei de 21 de ani din Rucăr care și-a pierdut viața în urma infecției cu COVID-19.

„Se pare că o fată de 21 de ani a murit, cu zile, chiar de Covid, la porţile spitalului din Argeş […]. Nu există explicaţie validă pentru ce s-a întâmplat la Piteşti. Nu există circumstanţe atenuante. Nu există „refuz semnat de a se interna”, nu există nici cea mai mică posibilitate ca cineva din cei care au văzut-o pe fată să îşi fi făcut treaba. E doar jale, nu numai a familiei, ci a noastră a tuturor că traim în această ţară”, a scris medicul Constantin Cucu pe pagina sa de Facebook. Mai multe detalii: AICI

Vă reamintim, o tânără de 21 de ani din Rucăr a murit la o săptămână după ce mama ei a decedat. Ambele aveau COVID-19. Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor naţionale, fiindcă tânăra nu ar fi fost îndrumată corect de către medicii care au consultat-o la Piteşti.

(Sursa: 3dots.ro / Foto: descriptiv)

[555x222px]Vara_2021_Tinerii_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441