930×122 POSADA 5

coronavirus

MAMĂ ȘI FIICĂ CU COVID-19, MOARTE LA O SĂPTĂMÂNĂ UNA DUPĂ ALTA. TATĂL E ȘI EL POZITIV

O tânără de 21 de ani din Rucăr a murit la o săptămână după ce mama ei a decedat. Ambele aveau COVID-19. 

Citiți și: Avertisment: O altă pandemie la orizont

Prima care a fost confirmată cu SARS-COV-2 a fost mama. Rudele acuză că fiica și soțul n-au fost testați imediat, cum ar fi fost normal. Fata a mers singură la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, pe 20 iulie, când a început să manifeste simptome.

I-a fost prescris un tratament pentru acasă. Pe 26 iulie starea ei s-a înrăutățit. A ajuns la spitalul Județean din Pitești. De aici a fost transferată la Spitalul de Pneumofiziologie din Câmpulung. Pe 27 iulie a murit.

Citiți și: Situația persistă! Iar avem mii de cazuri noi pe zi

Conducerea DSP Argeș nu poate preciza, deocamdată, dacă fata a cerut să urmeze tratamentul la domiciliu sau dacă medicii au decis să o trimită acasă.

În tot acest timp, nu s-a dispus nicio anchetă, iar tatăl a trebuit să vină și el, tot singur să ceară testarea după ce a început să se simtă rău.

Pe 27 iulie, când fiica sa își dădea ultima suflare, omul aștepta de ore bune într-un cort al Spitalului Județean pentru testul PCR. Ulterior a fost și el testat pozitiv.

“Este o anchetă în derulare. O să facem informare către Ministerul Sănătății și de acolo să comunice”, a declarat, pentru ePitești.ro, Sorina Honțaru, directorul DSP Argeș.

Foto descriptiv: gorj24.com

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3