Donaris 930 x 122

spitalul judetean

    MOARTEA UNUI PACIENT CU FEBRĂ A SEMĂNAT NELINIȘTE PRINTRE ANGAJAȚII UPU – SPITALUL JUDEȚEAN

    Un bărbat în vârstă de 52 de ani din orașul argeșean Costești a murit miercuri seara, la scurt timp după ce a ajuns cu detresie respiratorie în Urgența Spitalului Județean din Pitești.

    Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

    Omul a făcut stop cardio-respirator. A fost resuscitat și mutat apoi într-o zonă izolată din Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, dar nu a mai putut fi salvat.

    Precizăm că inițial bărbatul a ajuns la UPU – Spitalul Orășenesc Costești, iar de acolo a fost adus în Pitești.

    Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

    La Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean din Pitești se face dezinfecție, iar în spital a fost demarată o anchetă epidemiologică.

    Bărbatului, care se pare că lucra ca dispecer la o firmă de transport, i-au fost recoltate probe și trimise la analiză.

    „Am vorbit şi eu cu colegii mei de acolo, mi-au spus că este vorba despre un pacient care avea afecţiuni pulmonare grave”, a declarat managerul Institutului „Matei Balş”, prof. dr. Streinu Cercel, la Antena 3, citată de dcnews.ro.

    Au fost recoltate probe și trimise la București pentru testare coronavirus, chiar dacă bărbatul nu prezenta nicio suspiciune epidemiologică de infectare cu COVID – 19. Rezultatul este așteptat în cursul zilei de mâine.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3