930 x122 grota rece

Arges

NEREGULI LA SPITALUL DE URGENŢĂ PITEŞTI! AFLĂ DESPRE CE E VORBA!

Direcţia de Control a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a dat astăzi publicității raportul privind controalele făcute la finalul anului trecut în mai multe spitale din ţară, inclusiv în Spitalul Judeţean din Piteşti.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Nereguli grave au fost găsite la spitalele din Constanţa, Craiova, Tîrgu-Mureş și Ploieşti, potrivit Mediafax.

Conform aceleiași surse, în ceea ce priveşte  Spitalul de Urgenţă Argeş (Spitalul Judeţean), în urma verificării respectării concordanţei între criteriile de internare raportate în sistemul informatic şi cazurile prezentate în Unitatea de Primiri Urgenţe, CNAS a constatat existenţa unor foi de observaţie întocmite cu criteriul de internare „urgenţă medicală” pentru pacienţi care nu figurează ca fiind consultaţi în UPU.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

CNAS a dispus recuperarea sumelor reprezentând contravaloarea foilor de observaţie întocmite cu criteriul de internare „urgenţă medicală” pentru pacienţi care nu figurează consultaţi în Unitatea de Primiri Urgențe.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90