New Profesional Consult 930 x 122

copii

NOI CAZURI DE COPII CU TOXIINFECŢIE ALIMENTARĂ!

Aşa cum v-am informat, mai mulţi copii sunt internaţi în Spitalul de Pediatrie şi în Spitalul Județean de Urgenţă din Piteși cu toxiinfecţie alimentară, după ce joi au consumat alimente de la after-school-ul Şcolii Gimnaziale „I.L. Caragiale” din cartierul piteştean Banat – Exerciţiu.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Numărul copiilor internaţi în ultimele 24 de ore a crescut de la 11 la 12, iar de curând, astăzi, s-au mai prezentat la spital alţi 5 copii care au simptome precum diaree, cefalee şi stări de vomă. Şi aceştia provin de la aceeaşi şcoală. Copiii sunt din clasele I şi a II-a.

Autorităţile au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la îmbolnăvirea micuţilor. La masa de joi ei au mâncat mămăliguţă cu brânză şi pui. (Foto Arhivă: Publika.md)

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90