930 x122 grota rece

aparate

NOI DOTĂRI LA SPITALUL JUDEȚEAN, DIN ACEASTĂ LUNĂ

Noi dotări la Spitalul Județean, din această lună. La începutul acestei luni în secția ORL a Spitalului Județean de Urgență din Pitești au fost puse în funcțiune trei noi aparate, a căror valoare se ridică la 130.000 de euro:

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

-Sistemul de Navigație Fusion Compact pentru sfera ORL – Este primul aparat de acest tip livrat la noi în țară. Dat fiind faptul că intervențiile chirurgicale ghidate au devenit deja un standard, acest sistem de navigație realizează o hartă între imaginile vizualizate și punctele corespunzătoare pe anatomia pacientului imediat ce personalul medical îl înregistrează în soft-ul dedicat. Astfel, sistemul oferă informații despre poziționare în timp real, ajutând medicul să navigheze departe de structurile critice în timpul îndepărtării țesuturilor bolnave.

-Sistemul IPC – Este o consolă chirurgicală pentru eliminarea țesuturilor moi, a țesuturilor tari și a osului în timpul operațiilor din sfera ORL. Sistemul IPC și suita de produse specifice aplicației o fac cea mai versatilă consolă de pe piață.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

-Microdebrider M4 Straightshot – Este o piesă de mână inovatoare pentru chirurgia ORL, care ajută la îmbunătățirea funcționalității și preciziei intraoperatorii atunci când incizează sau înlătură țesutul moale, țesutul dur sau osul. Acesta este alimentat de consola integrată IPC.

Vă reamintim că la începutul lunii ianuarie 2019 la Spitalul Județean de Urgență din Pitești a fost pus în funcțiune și Unit-ul de consultații ORL cu sistem videoendoscopic și videofibroscopic integrat, singurul aparat de acest fel din județul Argeș, a cărui valoare se ridică la 100.000 de euro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3