Donaris 930 x 122

ion georgescu

NOUL SPITAL DIN MIOVENI “CREȘTE” VĂZÂND CU OCHII

Noul spital din Mioveni “crește” văzând cu ochii. Primăria Mioveni a dat publicității noi imagini de pe șantierul viitorului nou spital al orașului. “Încă o etapă din proiectul noului spital se apropie de finalizare. Anveloparea exterioară prinde contur de la o zi la alta.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Cu pași siguri, avansăm spre termenul final al acestui proiect extraordinar, în care doar puțini au crezut atunci când am pornit la drum”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Spitalul va avea şase etaje, cu următoarele secţii: maternitate şi neonatologie; ginecologie şi pediatrie; neurologie; medicină internă; chirurgie; cardiologie; respectiv secția bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Va avea 177 de paturi şi aparatură medicală performantă: computer tomograf, echipament de Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN), angiograf și echipament radiologie (RX).

Viitorul nou spital va deservi o comunitate de aproximativ 70.000 de oameni, iar valoarea totală a investiției se ridică la circa 68.000.000 de euro (bani de la Guvern și din bugetul local), conform Primăriei Mioveni.

Luna trecută, Ion Georgescu preciza: „În luna martie 2019, Consiliul Local Mioveni va emite hotărârea de înfiinţare a noului spital. În luna august cel mai târziu vor începe probele de funcţionare, iar după 1 septembrie se intră în lucru cu anumite secţii”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90