930×122 CAPRA 5

achimaș

PREFECT: „DAȚI-VĂ DEMISIA!”

În urmă cu puțin timp, prefectul de Argeș, Cristian Soare (foto), a cerut public, referindu-se la criza bebelușilor, demisia de onoare a șefei Direcției de Sănătate Publică, Sorina Honțaru „pentru modul în care a comunicat și a gestionat această situație” și demisia conducerii Spitalului de Pediatrie din Pitești „pentru modul în care a gestionat întreaga situație”.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Cererea a fost făcută în prima conferință de presă pe care Soare o susține de la învestirea sa în funcția de prefect.

Amintim că aseară ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, a solicitat demisia sau demiterea conducerii Spitalului de Pediatrie din Pitești în urma celui mai recent caz de copil diagnosticat cu sindrom hemolitic-uremic, băiețelul în vârstă de 1 an și 4 luni din Mioveni-Argeș: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/inca-un-copil-din-arges-are-shu-cer-demiterea-conducerii-spitalului-din-pitesti/.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3