NOR CURIER 930X122

copii

PRIMELE CAZURI DE GRIPĂ LA COPII ÎN ARGEȘ. DSP ATENȚIONEAZĂ

De la debutul noului sezon rece și până în prezent, în județul Argeș s-au confirmat 5 cazuri de gripă, toate cu virusul gripal B. Este vorba de 5 copii cu vârste între 5 și 12 ani, nevaccinați antigripal.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

“În acest context, Direcția de Sănătate Publică Argeș revine asupra importanței vaccinării antigripale ca principal mijloc de prevenție a îmbolnăvirii și a respectării regulilor de igienă personală ca măsură de bază în prevenirea răspândirii infecțiilor respiratorii.

Se recomandă, de asemenea, îmbrăcăminte adecvată temperaturilor de afară, evitarea aglomerațiilor, aerisirea zilnică a încăperilor, izolarea la domiciliu în cazul în care prezentați simptome specifice unei infecții respiratorii și adresarea către medic pentru prescrierea tratamentului adecvat, evitându-se automedicația”, atenționează Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90