930×122 CAPRA 5

spitalul militar pitești

PROCEDURĂ SALVATOARE DE VIEȚI LA SPITALUL MILITAR

Spitalul Militar de Urgență „Dr.Ion Jianu”Pitești anunță că pune la dispoziție unul dintre cele mai moderne laboratoare de angiografie și cateterism cardiac, asigurându-se evaluarea completă și complexă a cazurilor, cu suportul unei echipe medicale specializate, competente și cu o vastă experiență.

Citiți și: Pitești. Clipe grele la Spitalul Militar de Urgență

Din echipa medicală face parte și dr. Florina Pinte, medic cu o bogată experiență în cei peste 25 ani de activitate în domeniul cardiologiei clinice și intervenționale, cu peste 30.000 de proceduri diagnostice (coronarografii, cateterisme cardiace în malformații congenitale de cord și boli valvulare, arteriografii carotidiene,renale și periferice ale membrelor inferioare și superioare), precum și proceduri intervenționale de tratament.

Angiografia este un test de imagistică care utilizează Raze X pentru a vizualiza vasele de sange ale organismului și ajută la determinarea severitățiii și a localizării îngustării / blocării vaselor de sânge care determină simptomele, inițierea tratamentului pentru un vas de sânge cu probleme, localizarea sângerării etc. 

Citiți și: DOUĂ ASISTENTE DE LA SPITALUL MILITAR DIN PITEŞTI S-AU ÎNTORS DIN MISIUNE

În prezent, această procedură se desfășoară doar sâmbăta. Pe viitor, prin completarea echipei medicale, SMU Pitești va asigura pacienților și în timpul săptămânii realizarea de angiografii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3