Donaris 930 x 122

babeș-papanicolau

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM! TESTE MEDICALE GRATUITE ÎN MIOVENI

Teste medicale gratuite în Mioveni. Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Roche România și cu sprijinul Primăriei oraşului Mioveni, organizează în luna septembrie 2017 o campanie de informare, prevenţie şi depistare precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Campania constă în realizarea gratuită de mamografii, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 40 de ani, şi de teste Babeş-Papanicolau, recomandate femeilor care au împlinit 18 ani.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Investigaţiile medicale sunt făcute în Mioveni, în Unitatea de Diagnostic Mobil (staţionată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia), care este dotată cu un cabinet ginecologic şi un altul de radiologie-mamograf.

Femeile care se vor prezenta la control vor primi materiale informative şi sfaturi cu privire la afecţiunile oncologice feminine, factorii de risc și rolul şi beneficiile investigaţiilor.

Programările pentru investigaţii se pot face la numărul de telefon 0348/455.111, de luni până vineri, între orele 9 și 15, sau la sediul Primăriei Mioveni, la biroul Relaţii Publice.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA