930×122 CAPRA 5

dorin bica

PROPUNERE-SURPRIZĂ PENTRU MEDICUL PITEȘTEAN CARE S-A REVOLTAT

Propunere-surpriză pentru medicul piteștean care s-a revoltat. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o întâlnire cu cei doi medici demisionari de la Spitalul Clinic Colentina: piteșteanul Ionuț Gobej și Dorin Bica.

Citiți și: Cutremur politic! Încă o demisie în Guvernul Ciolacu!

Firea le-a sugerat celor doi medici să își reconsidere decizia de a demisiona. De asemenea, medicului piteștean Ionuț Gobej i-a fost propus să preia conducerea secției de Neuroghirurgie a Spitalului Colentina. În plus, primarul le-a mai cerut celor doi să facă o propunere pentru funcţia de manager al spitalului.

Citiți și: MEDIC PITEȘTEAN, REVOLTĂ LA SPITAL

”Medicii Gobej Și Bica m-au asigurat că activitatea secției de Neurochirurgie a Spitalului Colentina nu va avea de suferit, operațiile urmând a se face după graficul stabilit, de către ceilalți medici neurochirugi. Am speranța, însă, că vor reveni asupra deciziei.”, afirmă primarul general al Bucureștiului.

Până la această oră, cei doi medici nu și-au exprimat public un punct de vedere după discuția cu Gabriela Firea.

Vă amintim că ieri medicul Ionuț Gobej a anunțat că părăsește Spitalul Colentina, revoltat de situația disperată în care ar fi ajuns spitalul (amănunte, AICI(Sursă foto: PressOne, Facebook Gabriela Firea)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90