930 pe 122 COSTACHE

ion georgescu

RECEPȚIA NOULUI SPITAL DIN MIOVENI, ULTIMELE PREGĂTIRI

În aceste zile se fac ultimele retușuri înainte de recepția noului spital din orașul Mioveni, recepție programată să aibă loc pe 5 septembrie 2019.

Citiți și: Decizie crucială ACUM pentru Ion Georgescu!

„Se dă atenție maximă tuturor detaliilor. Se amenajează spațiul verde și zonele de acces din jurul noului spital”, informează primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Noul spital din Mioveni are şase etaje, cu secție de Medicină Internă (compartimente de Medicină Internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Neurologie, Diabet zaharat, Endocrinologie, Nutriție și boli metabolice), secție de Pediatrie, secție de Chirurgie Generală (compartimente de Chirurgie Generală, Urologie, ORL, Chirurgie Vasculară, Ortopedie și Traumatologie), secție de Obstetrică-Ginecologie, secție de Recuperare, medicină fizică și balneologie, compartiment de Neonatologie, compartiment de Cardiologie și Radiologie intervențională, compartiment ATI, compartiment de Primiri Urgențe, compartiment de Imagistică Medicală, spitalizare de zi, precum și spaţii auxiliare cu birouri și farmacie.

Citiți și: Deschidere istorică: Primul spital pentru afecțiunea a 550.000 de români!

Spitalul va deservi o comunitate de aproximativ 70.000 de oameni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache