New Profesional Consult 930 x 122

clădire

SCHIMBARE RADICALĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN

Schimbare radicală la Spitalul Județean. Consiliul Județean Argeș va aproba proiectul tehnic şi devizul de lucrări pentru extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu un nou corp de clădire. Documentele vor fi adoptate pe 28 februarie 2019, în următoarea ședință ordinară în plen a Consiliului Judeţean Argeş. Extinderea va costa 76.000.000 de lei, fonduri de la Consiliul Județean.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Viitorul nou corp de clădire va avea subsol, parter şi patru etaje.

La subsol vor fi Anatomia Patologică, adăposturile ALA și spațiile tehnice. La parter vor fi amplasate Secția de Chirurgie Plastică și Unitatea de Arși, iar la etajul 1 Secția de Chirurgie Vasculară (cu 25 de paturi, față de 13 paturi, câte sunt în prezent).

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

La etajul 2 va fi amplasat Blocul Operator, care va dispune de trei săli aseptice și de una septică. Etajele 3 și 4 vor fi ocupate de Cardiologie.

Legătura cu actuala clădire se va face prin trei punți – la subsol, parter și la etajul 2.

După parcurgerea procedurilor legale, care vor culmina cu desemnarea prin licitație a constructorului, vor fi stabilite termenele de execuție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3