SMART KIDS 930X122

consiliul judetean

SCHIMBĂRI MAJORE LA SPITALUL JUDEŢEAN

Schimbări majore la Spitalul Județean. Consiliul Judeţean Argeș a prevăzut în bugetul pentru anul în curs sume importante pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Pitești.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

920.000 de lei reprezintă cofinanţarea pe care Consiliul o va asigura pentru un proiect de consolidare a spitalului, proiect pentru materializarea căruia Guvernul va aloca cea mai mare parte din sumă, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II.

Alți 120.000 de lei vor fi cheltuiți pentru studiul de fezabilitate necesar amenajării spaţiului în care va funcţiona secţia de radioterapie (cu aparatură asigurată din bugetul Ministerului Sănătăţii). Viitoarea nouă secţie de radioterapie (care va avea două linii de tratament) va fi construită de Consiliul Judeţean la Centrul de Diagnostic şi Tratament de pe bulevardul I.C. Brătianu.

Citiți și: Foștii și actualii jupâni ai Argeșului au pus județul la cale

În fine, 216.000 de lei au fost prevăzuți pentru serviciile de proiectare tehnică pentru construirea unui nou corp de clădire, în care vor funcţiona mai multe secţii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90