930 x122 grota rece

donare

SE DESCHIDE UN CENTRU TEMPORAR PENTRU DONARE DE SÂNGE

Se deschide un centru temporar pentru donare de sânge. Mâine, 26 februarie 2019, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului – sectorul social-filantropic, în parteneriat cu Spitalul Orășenesc ”Sfântul Spiridon” din Mioveni și Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești, organizează un centru temporar de donare în incinta spitalului din Mioveni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0742.049.518 – preot Puiu Andrei Diaconescu.

Cei care doresc să doneze trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

-să aibă între 18 și 60 de ani;

-să aibă greutatea cuprinsă între 50 și 100 de kg femeile și 60 și 110 kg bărbații;

-să nu fi suferit intervenții chirurgicale sau stomatologice în ultimele 3 luni;

-nu pot fi femei însărcinate, în perioada de lăuzie sau în cea menstruală (trebuie să treacă minimum 5 zile de la ultima zi a menstruației);

-să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puțin 48 de ore înaintea donării;

-să nu fi suferit de hepatită de orice tip, TBC, sifilis, malarie, epilepsie, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă, boli de piele și miopie peste (-) 6 dioptrii.

Campania, intitulată ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!”, are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii în spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi  îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90