930×122 CAPRA 5

coronavirus

ȘEFUL CAS ARGEȘ, CONFIRMAT CU COVID-19

În urmă cu puțin timp, directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Argeș, Cristian Mitrofan, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost testat pozitiv pentru Covid-19.
Mitrofan, care în 27 septembrie a candidat la funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș, este internat la Valea Iașului.
„Prieteni dragi, astăzi e marți 13, și din păcate nu am scăpat nici eu și am fost confirmat pozitiv de #Covid19. Am făcut preventiv toate analizele la spitalul din Mioveni, iar seara am primit rezultatul.
Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment, nu am nicio problemă importantă și sunt internat în spitalul de la Valea Iașului pentru o perioadă cât mai scurtă, sper.
Atât la Mioveni, cât și la Valea Iașului am fost primit și îngrijit exemplar și pe această cale adresez mii de mulțumiri cadrelor medicale și întregului personal!
Acest virus e perfid și, deși m-am protejat tot timpul, tot s-a „agățat” de mine. Vă rog să nu mai credeți în prostii și să vă protejați cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur!
Să vă dea Dumnezeu sănătate, pentru că e mai bună decât toate!”, a transmis Mitrofan.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90