930X122 MAIA

Arges

SMS DE LA SPITAL

SMS de la spital.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Ministerul Sănătăţii lucrează la un proiect pilot prin care autorităţile încearcă să afle de la pacienţi părerea lor despre spitalul în care au fost trataţi.

Până la finalul mandatului, actualul ministru al Sănătăţii speră că va fi realizată o aplicaţie care să funcţioneze la nivel naţional. Pacienţii vor fi întrebaţi prin SMS cum au fost trataţi. Proiectul pilot funcţionează în acest moment în cinci spitale din ţară, dar numele unităţilor nu au fost comunicate.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

În prezent, există un sistem de feedback pentru pacienţi sub forma unor formulare distribuite în spitale, pe care cei trataţi le completează şi le transmit secretariatului unităţilor medicale.

Există numeroase semnale că acest sistem nu funcţionează, dat fiind că sunt semnalate foarte puţine probleme, deşi oamenii se declară tot mai nemulţumiţi de sistemul de sănătate.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90