Donaris 930 x 122

copil

SPITALUL CURTEA DE ARGEȘ – AMENDAT, MEDICII – SUSPENDAȚI

Direcția de Sănătate Publică a aplicat primele sancțiuni administrative în cazul copilului de 7 ani decedat în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.

Citiți și: Breaking: Fondatorul unei companii gigant din România a murit!

„DSP Argeș a constatat încălcarea prevederilor legale cu privire la managementul de caz, precum și nerespectarea măsurilor și recomandărilor DSP cu privire la transferul pacienților cu boli infecțioase către unități de specialitate.

Astfel, ca o primă măsură, unitatea sanitară a fost sancționată cu 10.000 de lei pentru management de caz defectuos, iar cei doi medici pediatri care au acordat asistență medicală și au urmărit evoluția pacientului au fost suspendați pe perioada cercetărilor.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Verificările DSP vor continua și în zilele următoare.

Reamintim că la cererea ministrului Sănătății începând de ieri reprezentanții DSP Argeș efectuează o anchetă la Spitalul Municipal Curtea de Argeș în cazul copilului decedat la 24 de ore după internare.”, anunță Ministerul Sănătății printr-un comunicat de presă dat publicității astăzi.

Amintim că părinții copilului au depus plângere la Parchet pentru omor din culpă, rele tratamente aplicate minorului și neglijență în serviciu.

Detalii despre acest caz: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/protest-curtea-de-arges-copilul-tau-ar-putea-fi-locul-lui-andrei/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90