New Profesional Consult 930 x 122

pediatrie

SPITALUL DE PEDIATRIE: ZIUA HALATELOR COLORATE

Spitalul de Pediatrie: Ziua Halatelor Colorate. În cadrul programului Tabăra de Supereroi, astăzi la Spitalul de Pediatrie din Pitești a fost organizată Ziua Halatelor Colorate: halatele albe ale medicilor au fost transformate într-unele vesele, pentru a le reda copiilor-pacienți confortul emoțional.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Demersul vine în contextul în care rezultatele celui mai nou studiu de specialitate, primul de acest fel din România, arată că:

-54% dintre copii manifestă frică faţă de cadrele medicale

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

-2 din 10 părinți au amânat vizite la doctor din cauză că cel mic era prea înspăimântat de medic

-56% dintre părinți au declarat că li s-a întâmplat ca cel mic să fie reticent în a lua tratamentul prescris de doctor ca o consecință a acestei reacţii emoţionale

-3 din 10 părinți români încă folosesc doctorul ca amenințare pentru a-și determina copiii să fie cuminți, considerând-o o metodă eficientă.

Rezultatele studiului confirm necesitatea de a avea programe pentru acomodarea emoțională a copiilor, programe ca Tabăra de Supereroi și Ziua Halatelor Colorate. Evenimentul a fost organizat de o companie de medicamente și de produse de îngrijire orală.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3