NOR CURIER 930X122

dan olariu

SPITALUL JUDEȚEAN ARE DE AZI UN NOU MANAGER

Astăzi, 1 octombrie, prin decizie semnată de președintele Consiliului Județean Argeș, în urma întrunirii Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Pitești, funcția de manager interimar al unității medicale a fost preluată de doctorul Dan Olariu, de specialitate chirurg.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Originar din județul Botoșani, Dan Olariu lucrează de circa patru ani ca medic și coordonator al blocului operator din Spitalul Județean de Urgență Argeș, după ce a fost angajat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București.

În ultimele trei luni unitatea medicală argeșeană a fost condusă tot prin interimat de către doctorița Adriana Tuțescu.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Vă amintim că la Spitalul Județean de Urgență din Pitești există o situație de blocaj în ceea ce privește funcția de manager. Detalii: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/blocaj-la-spitalul-judetean/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3