930X122 MAIA

cabinete

SPITALUL MIOVENI, ANUNȚ DE MAXIM INTERES PENTRU PACIENȚI

Pe fondul măsurilor luate de autoritățile centrale în contextul epidemiei de coronavirus, conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni informează: „Referitor la aplicarea art.1 din Ordinul Comandamentului Acțiunii (secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență) nr.74553/07.04.2020, facem următoarele precizări:

Citiți și: Spitalul din Mioveni, premiu de excepție!

NU se închid spitalele publice sau private, nici ambulatoriile de specialitate ale spitalelor sau cabinetele medicale de specialitate, ci se suspendă acele activități medicale, consulturi sau tratamente care nu sunt obligatorii și care pot fi programate. Decizia amânării este luată pe baza analizei medicului curant de specialitate.

Pentru fiecare pacient internat în spital sau consultat în ambulatoriu va trebui să existe o documentație medicală care să justifice, în mod obiectiv, necesitatea realizării actului medical, atât în cadrul unităților spitalicești cu internare, cât și în cazul structurilor ambulatorii.

Citiți și: Noi măsuri epidemiologice. Ce se întâmplă cu pacienții la internarea în spital

Pentru eficientizarea activității, le recomandăm pacienților să contacteze medicul de familie, inclusiv pentru consultație la distanță, care poate fi realizată prin orice mijloace de comunicare. Medicul de familie este cel care decide necesitatea consultului în ambulatoriu de specialitate”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3