EcoMoto 930×122

Pitesti

STATUT SPECIAL PENTRU SPITALUL DE PEDIATRIE DIN PITEŞTI

Spitalul de Pediatrie din Piteşti ar putea avea în curând un statut special, în condiţiile în care aici sunt aduse, în principiu, cazurile deosebite din mai multe judeţe, nu doar din Argeş.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Vasile Stan, managerul unităţii, spune că de la Turnu Severin până în Constanţa, cu excepţia Bucureştiului, nu mai există un alt spital de pediatrie de o asemenea anvergură şi că ar fi păcat să se arunce cu pietre tocmai acum, deşi se traversează o criză deosebită (criza bebeluşilor). Stan afirmă că spitalul ar trebui să devină regional. Consiliul Judeţean Argeș ar trebui să facă diligenţe la Ministerul Sănătăţii pentru a se obţine statutul respectiv.

Chiar dacă în Piteşti nu va fi construit un nou spital regional de urgenţe, am putea avea, așadar, unul regional de pediatrie.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Discuţiile privind spitalul regional de pediatrie au fost aduse şi în atenţia premierului Dacian Cioloş, la vizita acestuia de vineri în Pitești.

Amintim că în contextul infecțiilor grave care au afectat mai mulți bebeluși din județul Argeș, pe internet a apărut o petiție online intitulată „Respect pentru copii (Spitalul de Pediatrie Pitești)”: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/trebuie-sa-ti-pazesti-copilul-sa-nu-i-intre-gandaci-in-gura/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3