EcoMoto 930×122

deces

UN PITEȘTEAN BOLNAV DE GRIPĂ A MURIT

Un piteștean bolnav de gripă a murit. Institutul Național de Sănătate Publică informează că decesul a survenit pe 30 ianuarie 2019.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Potrivit sursei citate, pacientul, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Pitești, a fost confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm 09, dar avea și condiții medicale preexistente. Cu alte cuvinte, suferea și de alte boli. Nu era vaccinat antigripal.

Argeșeanul era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, acolo unde fusese adus în stare gravă de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

De la începutul sezonului rece 2018-2019, este al treilea argeșean confirmat cu gripă care decedează (precedentele două cazuri: un bărbat de 40 de ani din comuna Mărăcineni și un altul de 43 de ani din comuna Dârmănești).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3