Donaris 930 x 122

coronavirus

(UPDATE) AL CINCILEA DECES ÎN ROMÂNIA AL UNUI PACIENT CU CORONAVIRUS. FUSESE INTERNAT ANTERIOR LA CARDIOLOGIE

(UPDATE ORA 14:15): Grupul de Comunicare Strategică: „A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.

Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie, unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași”. 

Citiți și: Dramă într-un județ vecin Argeșului! Un asistent medical de doar 30 de ani s-a stins fulgerător!

Grupul de Comunicare Strategică: „În această dimineață a fost  înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID – 19.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani, internată pe data de 21 martie 2020 în Spitalul Județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv)”.

Despre celelalte trei decese, amănunte AICI. (Foto: descriptiv. Sursa: The Sun) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90