New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

(UPDATE) IOHANNIS A ACCEPTAT PROPUNEREA LUI ORBAN. NELU TĂTARU, NOUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII

(UPDATE ORA 14:05) Președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea primită de la premierul Ludovic Orban. Nelu Tătaru va depune jurământul în cursul zilei de astăzi. 

Citiți și: Pitești. Cade primul cap! Directoarea unei instituții importante: „Închei astăzi!”

(UPDATE ORA 10:35) Ludovic Orban confirmă: Victor Costache a demisionat. Orban a confirmat și informația conform căreia îl propune ministru al Sănătății pe secretarul de stat Nelu Tătaru. Propunerea va fi înaintată astăzi președintelui Klaus Iohannis. 

Premierul i-a mulțumit lui Victor Costache pentru activitatea din fruntea Ministerului Sănătății, dar nu a precizat motivul demisiei acestuia, rezumându-se să spună că gestul a fost făcut din motive personale și profesionale. „Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg și îi mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o”, a afirmat prim-ministrul. 

Citiți și: Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a demisionat. Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de digi24.ro și confirmată și de Mediafax, care citează surse politice.

Ministru al Sănătății ar urma să fie Nelu Tătaru, până acum secretar de stat în același minister.

Premierul Ludovic Orban va face oficial anunțurile în această dimineață, într-o declarație de presă. De altfel, surse citate de presa centrală, afirmă că Victor Costache ar fi demisionat la cererea prim-ministrului. Orban ar fi nemulțumit de felul în care Costache a gestionat criza declanșată de epidemia de coronavirus și de anunțul făcut aseară de acesta potrivit căruia toți bucureștenii vor fi testați coronavirus (declarație considerată de unii specialiști ca cel puțin hazardată). (Sursă foto: Facebook) 

555 X 222 POSADA 2
Pizza Sapori Italia 570 90