New Profesional Consult 930 x 122

vaccin

VACCIN ANTI-COVID ÎN BAZA UNOR EXPERIMENTE PE CIMPANZEI

Un vaccin dezvoltat de cercetători de la Universitatea din Oxford este considerat promiţător în Marea Britanie fiindcă, nu-i aşa, fiecare îşi laudă propria marfă. Astfel, autorităţile din Regatul Unit au comandat deja 100 de milioane de astfel de doze, deşi studiile clinice nu sunt încă suficient de clare.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

Până în prezent, specialiştii spun că acest vaccin declanşează o reacţie imunitară puternică a organismului împotriva noului coronavirus, prin stimularea producerii de anticorpi. Rezultatele vin în urma testelor pe 1.077 de persoane.

Interesant este că sursa de inspiraţie o constituie un virus special creat pentru a îmbolnăvii cimpanzeii cu o formă de gripă comună. Aşadar, vorbim de un virus modificat genetic în laborator, din care cercetătorii au conceput aşa numitul vaccin ChAdOx1 nCoV-19.

Citiți și: De abia acum s-a aflat ADEVĂRUL despre vaccinurile anti-COVID! „Este înfiorător!”

Permiteţi-mi să fiu sceptic cu privire la şansele ca acesta să fie vaccinul care va opri pandemia.

Mai multe detalii, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3