EcoMoto 930×122

mioveni

VESTE MARE PENTRU NOUL SPITAL DIN MIOVENI

Veste mare pentru noul spital din Mioveni. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, județul Argeș a primit finanțare pentru 151 de proiecte, totalizând 727.900.000 de lei.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

De departe, dintre orașele județului, Mioveniul este campion, primind o sumă consistentă pentru trei proiecte. Mai exact, Mioveniul a reușit să atragă circa 100.000.000 de lei. Cel mai important este că a fost obținută finanțare pentru spitalul care se construiește în Mioveni.

Banii vor fi folosiți în felul următor:

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

-peste 93.678.000 de lei pentru construirea viitorului nou spital orășenesc

-aproape 4.470.000 de lei pentru reabilitarea termică la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini (pentru clădirea principală a școlii, atelierul școlii și pentru sala de sport)

-aproape 1.860.000 de lei pentru construirea unui nou corp la o grădiniță cu program normal.

Amintim că viitorul nou spital din Mioveni va avea 6 etaje și 7 secții: Maternitate şi Neonatologie; Ginecologie şi Pediatrie; Neurologie; Medicină internă; Chirurgie; Cardiologie; Bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

Până acum, lucrările au fost finanțate exclusiv din bani de la bugetul local al orașului Mioveni. Potrivit unui anunţ făcut de primarul Ion Georgescu în februarie anul acesta, viitorul nou spital ar urma să devină funcțional în toamna anului 2018.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90