New Profesional Consult 930 x 122

copii

ZECI DE COPII DIN ARGEȘ, CONFIRMAȚI CU VIRUSUL GRIPAL

Zeci de copii din Argeș, confirmați cu virusul gripal. Direcția de Sănătate Publică (DSP) ne-a comunicat astăzi situația atualizată a cazurilor de gripă înregistrate în județul Argeș de la începutul sezonului rece 2018-2019.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Potrivit sursei citate, până la această oră au fost confirmați oficial cu virusul gripal 54 de pacienți. Cei mai mulți (32) sunt copii, iar restul (22) – adulți. Niciunul nu fusese vaccinat antigripal. Nu s-a înregistrat niciun focar de gripă, mai transmite DSP Argeș.

Cazurile de gripă sunt împărțite astfel:

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

-41 cu virus gripal de tip AH1;

-12 cu virus gripal de tip AH3;

-1 cu virus gripal de tip A nesubtipat.

Amintim că un argeșean în vârstă de 40 de ani, din comuna Mărăcineni, a murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor înregistrate în România din cauza gripei a ajuns acum la 43. Ministerul Sănătății ar putea declara mâine, 29 ianuarie 2019, stare de epidemie de gripă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90